• Add Classic Menu Indicator To Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangolin Panel

  The classic menu indicator is now available to Ubuntu 12.04 LTS Precise Pangolin and the earlier releases Oneiric and Natty as well. It will add a quite similar Gnome classic menu with sub menus for applications and system settings menus.


  You can install it using the official PPA or just download the DEB package down below.

  Run Terminal, then type

  Läs hela artikeln.
  .
  Kommentarer 5 Kommentarer
  1. LennartLs avatar
   LennartL -
   Det finns hopp för oss som inte gillar Unity ser jag.
  1. Rune.Ks avatar
   Rune.K -
   Övergången från KDE 3.5 till KDE 4 var det inga problem med, förutom att det krävde betydligt mer prestanda från datorn. Det var förstås även några buggar, som med allt nytt.
   T.ex så kan man man få tillbaka den gamla programmenyn med 2 klick, ett höger och ett vänster. Själv har båda två jämte varandra i panelen.
  1. Tulles avatar
   Tulle -
   vi får la si :P ..12.04 på g ned för usb både kde och den "vanliga" nu är det bara scannern som inte vill i mitt system.. men det ger sig antar jag .)
  1. Tulles avatar
   Tulle -
   Mycket lull-lull i Kubuntu! :P ..flådigt som tusan såg jag.. jag startade från scratch i persistent pinnen, och det blev ett kul litet pussel att testa allt. Men som sagt , det kräver en del av datorn oxo.. men annars är det lite apple/rolls royce feelin.. fast utan apples nackdelar

   ...hade det nu inte varit det att jag vill köra med ljustes hastighet, hade jag nok kunnat bytt.. *gullar lite med Lubuntu*
  1. Farbror_Js avatar
   Farbror_J -
   Som jag skrev om på ett annat ställe så har KDE överraskat rejält genom att vara märkbart snabbare på min Netbook än Unity. Testade LXDE-skrivbordet tidigare, men det känns som att vara tillbaks till -98. Det enda som är segt med KDE är när jag skall redigera de olika grejjerna som ligger i den översta panelen när den körs i Plasma-mode.
   http://ubuntu.se/threads/16938-N%C3%...Plasma-Desktop

   MEN, det är nog inte något som kan tillskrivas KDE utan klen hårdvara. Datorn är egentligen för trött för den snygga levande grafik man kan få i ett modernt OS. Men, det går förvånansvärt bra (läs problemfritt) att köra systemet. Men som sagt, att bygga om i menyraden var inte en kul upplevelse. Det är lite som att ha en gammal DAF från -85 och vilja köra om på motorväg. Det KAN gå, men det hade gått lättare med en Audi!